Spanje vakantie© boek je hier

Contact

vakantie Spanje

Canvas Holiday tips

compleet ingerichte bungalowtenten, luxe stacaravans en chalets op top campings in Europa op de meest populaire kampeer bestemmingen waaronder Spanje, KroatiŽ, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. Op de campings is  personeel aanwezig voor optimale service. Op een groot aantal campings gratis kinderclubs. 


Vliegvakanties Spanje

De Jong Intra tours zonvakantie

GoGo reizen Spanje -

Ontspannen Spanje met Sunweb

Eurocampings   Suncamp    Spanjeknallers


Winkelen in Spanje,

de openingstijden van winkels zijn normaliter van maandag tot zaterdag van 9.30 tot 13.30 uur en van 16.30 tot 20.00 uur. Winkelcentra en warenhuizen zijn doorlopend geopend van 10.00 tot 21.00 of 22.00 uur. Enkele zondagen in het jaar zijn de grote warenhuizen en supermarkten ook voor het publiek geopend.In de kustgebieden zijn in het hoogseizoen de winkels meestal tot na 22.00 uur open. Apotheken zijn normaal gesproken geopend van 9.30 tot 13.30 uur en van 16.30 tot 20.00 uur, maar in de grote steden zijn er die vierentwintig uur geopend zijn door middel van een draaiende dienst, die in de apotheek zelf ophangt en in de dagbladen verschijnt, voor avond- en weekenddiensten.

Vakantiewoningen Bungalownet

vakantiehuizen van Taha

in AndalusiŽ,  Costa de la Luz, Alpujarras, Serrania de Ronda, Sierra de Aracena, AxarquŪa, Subbetica, Antequera en Cabo de Gata. Op het Canarische eiland Lanzarote en in de Balearen in Mallorca.

Ook in Alicante en in CataloniŽ.

Jongerenreizen van Beachmaster

ASR Search Engine

Het weer in Spanje

kampeervakantie Spanje vliegvakantie